Az agytréning hatásai

Az agytréning hatásaiMély, pihentető relaxáció

Érezte már azt, hogy nem tudja elcsendesíteni az elszabadult gondolatait amik majomként ugrándoznak össze-vissza? Az fény s hang stimuláció teljesen természetes formája a stimulációknak, ami óvatosan elvezeti az elméjét egy lassabb, sokkal nyugodtabb állapotba.

Kevesebb szorongás, nyugalom, biztonság érzet

Az agytréninget leginkább egy "elektronikus meditációnak" tekintjük, ami nem igényli a használójának az energiabefektetését. Rendszeres használata segít csökkenteni a szorongást és az egyéb stressz válaszreakciókat.

Gyorsabb és teljesebb alvás

Az agytréning egyik leg erőteljesebb hatása, hogy gyorsan segíti az elalvást, és mélyebb, frissítő, teljesebb éjszakai pihenést biztosít.Kreativitás

Amikor a "szürkületi" állapotban van, hozzá tud férni a tudatalatti erejéhez és használni tudja a problémák kreatív megoldására. Az AVS rendszeres használatával megnövekszik a zene és a művészet iránti fogékonyság, jobban át tudja élni a művészet adta örömöket. Rengeteg új ötlete támad, ezért is nevezik "ötletgenerátornak".

Növekvő vizualizációs képesség

A villugó fény sokkal erősebben aktiválja az elme vizuális feldolgozó rendszerét mint a normál környezeti megilágítás. Az emberek jelentős része lát színes, álomszerű, kaleidoszkóp képeket a programok használata közben. Ha gyenge a vizuális képalkotása vagy a vizuális memóriája, akkor különösen hasznosnak fogja találni a fény és hang stimulációt.

Gyorsabb tanulás

Az agytréning képes segíteni a jobb iskolai eredmények elérésében, növeli a szóbeli kifejező képességet, az IQ-t, növeli a memóriát és akoncentrécióképességet, csökkenti a stresszt, jobban tud a tanulásra figyelni. Egy nemrégiben megjelent tanulmány bemutatta, hogy a rendszeres használata jelentősen megjavította a főiskolai hallgatók vizsgaeredményeit. Felgyorsítja az idegennyelv tanulást. Képes segíteni figyelemhiányos szindróma és hiperaktivitás esetén nem csak gyerekkorban.

Hormonális rendszer kiegyensúlyozása

Az agytréning nem csak az agy elektromos rendszerére hat, hanem a hipofízis harmonizásásán keresztül a szervezet hormonális rendszerére is. Mivel a hipofízis a "mestermirigy", a szervezet alap működését határozza meg. Javul a nemiszervek működése, a szexualitás, a fogamzóképesség.

Sportteljesítmény növekedés

A mély ellazult állapot sokkal nagyobb izomlazítást képes elérni, mint a legjobb nyújtógyakorlatok. A terhelés után a tejsav gyorsan kiürül az izmokból, az izomláz hamarabb elmúlik. A versenyzés előtt kialakuló stresszes állapot miatti teljesítménycsökkenés megszűnik. Csökken a sérülésveszély. A növekedési hormon magasabb szintje miatt a sérült izomzat helyreállítása felgyorsul.