Agytréning Blog
Laszlo Szaloki 2013. 12. 21. 1:32
Depressziós ételekGyakran előfordul, hogy a karácsonyi ünnepek alatt kicsit többet eszünk, és felszedünk néhány plusz kilót. Van 3 étel, ami nem csak a súlygyarapodáshoz járul hozzá, hanem az ünnepi hangulatunkat is elronthatja.
Laszlo Szaloki 2013. 09. 16. 23:34
Káros dolog az agyraMi az a 10 legfontosabb dolog, amivel árthatunk az agyunk működésének? Ezeket a rossz szokásokat érdemes átalakítani, hogy az agyunkat, a központi irányító rendszerünket hatékonyabb munkára tudjuk fogi. 
Laszlo Szaloki 2013. 09. 11. 22:13
Agy táplálék bogyókGyakran lehet hallani arról, hogy a testünk bizonyos részeit, a belső szerveinket időnként meg kell tisztítani a lerakódott káros anyagoktól, amelyek jelentősen rontják a működését, esetleg betegségeket okozhatnak. A káros anyagoktól való megszabadulásra első sorban tisztító kúrákat alkalmaznak, de a jóga is használ speciális tisztító eljárásokat a mérgek kivezetésére. Az agy is szerves része a testnek, a vérárammal tápanyagok jutnak hozzá, csakúgy mint a többi szervhez, így bejutnak az agyba a káros anyagok is. A legújabb kutatások azt mutatják, hogy a káros lerakódásoknak köze van a korai öregedéshez, az Alzheimer kór kialakulásához, valamint...
Blog List
There are no categories in this blog.
Search Blog
Recent Comments
Warning There are no recent comments on this blog.