Szolgáltatások

Mentális Állapotfelmérés

A DAVID fény és hangterápiás készülék tesztprogramja segítségével készül a teszt, ami átfogó képet ad a mentális és energetikai állapotról. Fény derül a hibákra, napi gondokra, feldolgozatlan lelki problémáinkra, ami akár betegségek oka lehet. A teszteredmények alapján készül egy tréning program, ami a következő 6 hétre szóló gyakorlatsort tartalmazza. A tréning programban a DAVID agytréner készülék programjai szerepelnek heti/napi bontásban.

Agytréning kezelés

A tréning programban előírt kezeléseket el lehet végezni az AlfaOptima Agytréner Stúdióban. Ez leggyakrabban heti három alkalommal történik. Lehetőség van a DAVID agytréner készülék bérlésére is. Ebben az esetben naponta többször is lehet használni a készüléket, valamint a család többi tagja is élvezheti a készülék hatásait.
A DAVID készülékeknek több típusát meg lehet vásárolni, ami a hosszabb távú és a családi használat esetén gazdaságos. A készülékválaszték megtalálható a termékek menüpontban.

Bemutató, előadás, tanfolyam

Bemutató, előadás:
A DAVID készülékek bemutatása, működésének ismertetése, az agytréning elméletének ismertetése.


Agytréner készülék felhasználói tanfolyam:

A tanfolyam témája, a készülék használata családon belül. A készülék programjai, működése, lehetőségei, általános felhasználói ismeretek.

Agyhullámok
Az agyhullám mintákat általában négy különböző kategóriába csoportosítjuk: Béta, Alfa, Téta és Delta. Mindegyik agyhullám mintát a tudat különböző állapotaival rendeljük össze. 
Béta hullámok gyors, alacsony amplitúdójú hullámok, 14-40 ciklusúak másodpercenként (Hz). Beta agyhullám minták jönnek létre természetes állapotban, ha egy éberek, koncentráltak vagyunk, és ha riadókész a tudatállapotunk.
Alfa hullámok 8 és 13 Hz között vannak, az érzékek stimulálásának megszűnése után (pl. amikor a szemek zárva vannak) jelentkeznek, gondolati relaxáció, mély relaxáció és meditáció állapotában. Az alfa agyhullám békés érzést, meleg kezeket és lábakat, egyfajta jóllétet, jobb alvást, jobb tanulmányi teljesítményt, nagyobb termelékenységet a munkahelyen, csökkent a szorongást és a jobb immunrendszer működést biztosít. Úgy tartják, hogy sok kreatív géniusz, mint Einstein, félig-állandó alfa állapotban volt.
Az alfa / téta határ a Schumann Rezonancia és az Ötös Állapotú meditációs program. Az alfa / téta határon (7-8 Hz), a problémák erőteljes belátása és személyes átalakulás is előfordulhat.
A téta hullámok 4 és 8 Hz között vannak. Közkeletű nevén az álom vagy az "alkonyat" állapotot jelenti. A téta hypnogógiás államokkal jár. A REM alvási fázist jelenti. Ennen az állapotban lehetséges a memória fejlesztése. A Téta agyhullám állapotban különösen a hosszútávú memória javítása lehetséges és lehetővé válik a hozzáférés a tudatalatti tartalmához. Álmokat, a szabad gondolati társításokat, hirtelen belátást és kreatív ötleteket eredményezhet.
Delta hullámok figyelhetők meg mélyen alvó állapotban, amikor nincsenek álmok. Adelta hullámok a leglassabb az agyhullámok, 1-4 Hz közötti frekvenciával. Ebben az állapotban töltjük fel magunkat energiával.