DAVID Delight Plus AVS készülék
A DAVID Delight Plus 25+3 kedvenc tréningprogramot, plusz 5 hang szinkronizáción alapuló zenevezérelt programot tartalmaz! A programok a legfrissebb kotatási eredményeken alapulnak, amiket alaposan teszteltek, hogy megbizonyosodjanak a hatásosságukról.

A tesztelések során a Delight Plus készüléket a következő kutatásokban használták fel: szezonális depresszió, a stressz csökkentése, álmatlanság, hangulatjavítás, mentális élesség és egyensúly (demencia csökkentett kockázata) az idősebbeknél, szorongás csökkentés, valamint koncentráció és memória javítás főiskolai hallgatóknál.

A Delight funkciók nagy, könnyen olvasható, könnyen működő gombok segítségével érhetők el, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyon könnyen válasszanak a készülék programjai közül. A gombok világítanak az éjszakai használat megkönnyítése érdekében.

A készülék öt különböző kategóriájú programot tartalmaz:
  • Energia töltés
  • Meditáció
  • Agy aktiválás
  • Alvástámogatás
  • Hangulat javítás
Minden kategóriában további 5 programváltozat választható ( így összesen 25 program).
További öt programot tartalmaz, ami zeneszinkronizáció alapján működik.

A készülék a következő részeket tartalmazza:
- DAVID Delight készülék
- Tru-Vu OmniscreenTM szemüveg (fehér)
- Fejhallgató
- Sztereó kábel
- Hordozó táska
- 9V-es elem
- 9V-es adapter
- DAVID Delight használati utasítás

Színválaszték:


A készüléket három féle színben lehet rendelni:
  • - Szürke
  • - Sárga
  • - Átlátszó kék
Mi történik?

a DAVID Delight használata közben...

Minden villanás és hang impulzus hatására az agy elektromos választ produkál. A megjelenő színek és formák az impulzusok hatására jönnek létre (amit a neurológusok "cortical evoked response" néven említenek), mintegy az agykéreg elektromos válaszaként. Az agy neuron sejtek tömege. Mindegyik résztvesz az elektrokémiai impulzusok tárolásában, előhívásában és továbbításában amiket információként, színekként, hangokként, képekként, szagokként és tapintásként észlelünk. A minennapi életben legtöbben hihetetlen mennyiségű napi információnak vagyunk kitéve. A DAVID készülék a programok által létrehozott stimuláció során az agy különböző területeit stimulálja, és ez által a tárolt agyag előbukkan és megjelenik tudatos szinten.

A DAVID Delight készülékek képesek relaxált állapotot előidézni a használat közben, mivel az agy ráhangolódik az impulzusokra. Amikor az agyat a szemből és a fülből indított neuro-elektromos impulzusokkal stimulálják az agy teljes terjedelmében válaszol erre és hozzáigazítja a saját működését. A megfelelő program kiválasztásával, az impulzusok frekvenciájának megválasztásával az agy frekvencia követő tulajdonságának segítségéval a kívánt mentális állapotba jutunk. Ezért tudják a DAVID Delight készülékek a meditációt is elősegíteni.

Készülék választás

Gyakran kérdezik, hjogy milyen módon lehet választani a különböző készülékek közül. A Delight Plus és Pro készülékek ugyan azt a 25+3 programot tartalmazzák. A választási lehetőség a további kiegészítőkben van. Először is mindegyik típust lehet színválasztó szemüveggel kapni. Ezen kívül a készülék típusok között a fő különbség az, hogí a Pro típusban beépített CES rendszer is van. A választás megkönnyíti az össze hasonlító táblázat  >>>Itt érhető el.